Fri frakt till butikHemleverans 595:-
 • Hem
 • Jobba hos oss
 • Jobba hos oss

  Vi har inspirerat till vackra bostäder att längta hem till i över 60 år. Hos oss möts du av en engagerad, kunnig personal, vackert inredda och inspirerande miljöer, ett varierat sortiment av populära varumärken och såklart våra egna handplockade kvalitetsmöbler. Oavsett om det gäller en ny soffa, matmöbel eller liknande – är det en investering i hemmet. Här finns en stor känsla och respekt för tiden och möblernas roll i livets olika skeden. Med en blandning av det klassiska och de senaste trenderna kommer du garanterat att hitta något som passar dig och ditt hem.
  Vi finns här för dig, och tillsammans skapar vi det hem du önskar. Hos oss uppfylls både små och stora inredningsdrömmar!
  Här hittar du våra lediga tjänster. Har vi inga lediga tjänster ute just nu är du alltid välkommen med en intresseanmälan inför framtida tjänster. Mejla ditt CV samt personligt brev till info@bernhardssons.se Märkning: Ansökan.

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.