Fri frakt till butikHemleverans 495:-Kundservice
 • Hem
 • Vår butik
 • Vår butik

  Vår butik

  BERNHARDSSONS MÖBLER - SVENSKA HEM I STRÄNGNÄS

  Vi har inspirerat till vackra bostäder att längta hem till i över 60 år. Hos oss möts du av en engagerad, kunnig personal, vackert inredda och inspirerande miljöer, ett varierat sortiment av populära varumärken och såklart våra egna handplockade kvalitetsmöbler. Oavsett om det gäller en ny soffa, matmöbel eller liknande – är det en investering i hemmet. Här finns en stor känsla och respekt för tiden och möblernas roll i livets olika skeden. Med en blandning av det klassiska och de senaste trenderna kommer du garanterat att hitta något som passar dig och ditt hem.

  Vi finns här för dig, och tillsammans skapar vi det hem du önskar. Hos oss uppfylls både små och stora drömmar!


  HISTORIA

  Bernhardssons Möbler grundades 1956 av Seth Bernhardsson då han startade sin egen tapetserings- och möbelaffär i Strängnäs. Butiken blev snabbt omtyckt, och företaget växte ur sin ursprungliga lokal. Bernhardssons Möbler drevs senare vidare av hans son Jan Bernhardsson. 2019 förvärvades varuhuset av Avatar Invest, och genomgick en omfattande renovering. Sedan september samma år är det klassiska möbelvaruhuset en del av den stora möbelkedjan Svenska Hem.

  Precis som för 65 år sedan satsar vi fortfarande på tidlösa möbler av hög kvalitet och att vi tillsammans med våra kunder skapa deras dröm hem.

  Välkommen in till oss på Bernhardssons Möbler, Svenska Hem i Strängnäs!

  Visar 0 av 0

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.